Ναι είναι αλήθεια, αυτό που όλοι περιμέναμε και που φάνηκε πως έρχεται περισυ με την συμπλήρωση των 25 χρόνων της σειράς είναι γεγονός! Η αγαπημένη τηλεοπτική σειρά Friends επιστρέφει με ένα reunion 16 χρόνια μετά το τέλος της σειράς!

Η Warner Bros. κατάφερε κι έκλεισε συμφωνία και με τους 6 φίλιυς για ένα special reunion επεισόδιο το οποίο θα προβληθεί από την ολοκαίνουργια streaming υπηρεσία HBO Max! Το αγαπημένο σε όλους cast των “Friends”—Courteney Cox, Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer πρόκειται να λάβουν κοντά στα $2.5 εκατομύρια ο καθένας για να επιστρέψουν στος ρόλους που τους καθιέρωσαν.

Δεν έχουν γίνει ακόμα λεπτομέρειες γνωστές, όμως το επεισόδιο αναμένεται να γίνει διαθέσιμο μαζί με τους 10 κύκλους της σειρά την άνοιξη του 2020 και μάλιστα κατ’ αποκλειστικότητα, καθώς η Warnermedia ξόδεψε γη και ύδωρ για να εξασφαλίσει τα αποκλειστικά δικαιώματα της σειράς, η οποία 16 χρόνια μετά το φινάλε της καταφέρνει να είναι η νο1 στο Netflix!

Την σκηνοθεσία θα υποφράφει ο Ben Winston  ενώ executive producers θα είναι οι  Kevin BrightMarta Kauffman, και David Crane.

Η είδηση έχει επιβεβαιωθεί και από την αγαπημένη παρέα μέσω instagram!