Ακολουθώντας το trend της εποχής με την αναβίωση αγαπημένων παιχνιδομηχανών του παρελθόντος, στο παιχνίδι μπαίνει και η Hasbro με την αναβίωση των αγαπημένων Tiger.

Οι νεότεροι ίσως δεν τα έχουν ξανακούσει καν, αλλά οι 35+ σίγουρα θυμούνται πως κάποτε, πριν το game boy μπει για τα καλά στη ζωή μας, ήταν είδος πολυτελείας και στο κόσμο του φορητού gaming μεσουρανούσαν τα Tiger, φορητές κονσολίτσες που είχαν μέσα φορτωμένο μόνο ένα παιχνίδι, συνήθως ενός επιτυχημένου franchise είτε κινηματογραφικού είτε παιχνιδιού από home consoles ή arcade, όπου ο παίκτης είχε στην διάθεση του συγκεκριμένες κινήσεις που μπορούσε να κάνει, με την οθόνη να αποκαλύπτεί συγκεκριμένα  frames ανάλογα με την επιλογή του παίκτη, καθώς δεν υπήρχε πραγματική οθόνη παρά μόνο LCD με περιορισμένες προσχεδιασμένες θέσεις για τον εκάστοτε ήρωα ή αντικείμενο του παιχνιδιού να αποκαλύπτεται ενώ κρυβόταν το προηγούμενο, κι όλα αυτά μπροστά από μια στατική έγχρωμη ζωγραφιά να παίρνει το ρόλο της πίστας.

Τα παιχνίδια που θα είναι διαθέσιμα στο λανσάρισμα είναι τα The Little Mermaid, Transformers: Generation 2, X-Men Project X και Sonic the Hedgehog 3. Η κονσολίτσες θα τροφοδοτούνται με μπαταρίες ΑΑ ενώ η εταιρία δηλώνει πως ο σχεδιασμός και η τεχνολογία δημιουργήθηκαν με γνώμονα το αυθεντικό φορητό παιχνίδι. Η τιμή του αναμένεται κοντά στα 15$.