Μετά από μια μακρά περίοδο δοκιμών η Apple κυκλοφόρησε την τελευταία έκδοση του iOS 13.3.1. Εκτός από τις κλασσικές διορθώσεις και βελτιώσεις η εταιρία πρόσθεσε μια επιπλέον επιλογλη στις ρυθμίσεις ιδιοτικόητας για τους κατόχους των τελευταίων iPhones.

Συγκεκριμένα μετά τις ανησυχίες για το νέο ultra-wideband wirless chip της εταιρίας ότι μπορεί να παρακολουθεί την τοποθεσία του χρήστη, η Apple έδωσε την δυνατότητα απενεργοποίησης του location tracking για λειτουργίες διασύνδεσης και δικτύωσης.

Για να το βρείτε κανείς αρκεί να πάει Ρυθμίσεις / Ιδιοτικότητα / Υπηρεσίες Τοποθεσίας/ Υπηρεσίες Συστήματος και εκεί θα το βρει

Επιπλεόν μια νέα δυνατότητα δίνεται στους γονείς να θέτους όρια στα παιδιά τους μέσω του γονικού ελέγχου στο σε ποιον θα μιλάνε και πότε. Μέχρι τώρα υπήρχε ένα κενό ασφαλείας που επέτρεπε σε κάποιον να στείλει έναν άγνωστο αριθμό μέσω μηνύματος σε ένα παιδί, κι από εκεί αυτός ο αριθμός ν προστεθεί στις επαφές της συσκευής κι έτσι να μπορεί να τον καλέσει.

Τέλος μαζί ήρθαν μερικές διορθώσεις στος επανασυνδέσεις σε ασύρματα δίκτυα κινητής όταν το Wi-Fi δεν δουλεύει, κάποια προβήματα έκο με ανοιχτή ακρόαση και FaceTime και τέλος κάποια προβήματα στηνεφαρμογή email.