Άκρως επιτυχημένο μπορεί να θεωρηθεί το launch του Disney+ καθώς μέσα σε λίγους μήνες απο την διάθεση του στις ΗΠΑ (12 Νοεμβρίου 2019) έχει καταφέρει να φτάσει τους 28.6 εκατομμύρια συνδρομητές!

Την πρώτη μέρα της διάθεσης του έφτασε τα 10 εκ. αλλά πολλές από αυτές τις συνδρομές έρχονται απο την σύμπραξη με την Verizon, η οποία προσφέρει δωρεάν ετήσια συνδρομή σε συγκεκριμένα οικονομικά της πακέτα με unlimited data.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο βασικός ανταγωνιστής, το Netflix δεν τα πήγε όσο καλά περίμενε, με τις νέες συνδρομές να είναι λιγότερες του αναμενόμενου, όπως ανακοινώθηκε μαζί με τα αποτελέσματα της εταιρίας για το οικονομικό τρίμηνο Q1 2020, ενώ ο ανταγωνισμός αναμένεται να γίνει ακόμα πιο έντονος σύντομα, καθώς στις 24 Μαρτίου η συνδρομητική υπηρεσία της Disney έρχεται στην Ευρώπη (Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Αυστρία και Ελβετία) και λίγες μέρες αργότερα και στην Ινδία, ενώ άλλες ευρωπαικές χώρες θα ακολουθήσουν το καλοκαίρι. Για την ώρα η χώρα μας δεν είναι στα προσεχή πλάνα της εταιρίας.