Λίγες μέρες έμειναν για την έναρξη του φετινού WWDC 2019, του συνεδρίου της Apple αφιερωμένο στους προγραμματιστές που υλποιούν εφαρμογές για τις 4 πλατφόρμες της.

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα η Apple ξεκινά το συνέδριο με μια παρουσίαση, στην οποία παραδοσιακά ανακοινώνει τις νέες εκδόσεις των λειτουργικών της συστημάτων macOS, iOS, watchOS  και tvOS. Έτσι και φέτος λοιπόν το ενδιαφέρον των φίλων της εταιρίας είναι στραμμένο εκεί, και κυριώς στο iOS το οποίο εικάζεται πως μετά το μικρό update που πήρε το 2018 με σκοπό την σταθερότητα του κι όχι την ενσωμάτωση νέων features, φέτος πρόκειται να δεχτεί ιδιαίτερη αγάπη από την Apple και γιατί όχι έναν ρυζικό ανασχεδιασμό ή ενσωμάτωση χαρακτηριστικών που διαφοροποιήσουν αρκετα το κατά τα άλλα ίδιο UI από την εποχή του πρώτου iOS.

Η παρουσίαση λοιπόν θα γίνει στις  3 Ιουνίου και ώρα 10:00 π.μ. στο San Jose, δηλαδή στις 8:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας, ενώ θα μπορέσετε να την δείτε μέσω ive stream από το link εδώ, ενώ για τους πιο οργανομένους μπορείτε να κατεβάσετε το αντίστοιχο event για το ημερολόγιο σας.

Υπομονή λοιποίν για να δούμε όλα τα νέα features των iOS 13, macOS 10.15, watchOS 6 και tvOS 13 καθώς και περισσότερες πληροφορίες για τις νέες συνδρομητικές υπηρεσίες της εταιρίας  Apple TV + και Apple News +.

WWDC 2019
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec