Τις προηγούμενες ημέρες δόθηκαν στην κυκλοφορία τα trailers/teasers από δύο δυνατά franchises στον κόσμο του κινηματογράφου και της τηλεόρασης, αυτά της νέας σειράς από το σύμπαν του Star Trek αλλά και η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Linda Hamilton και του James Cameron στο νέο Terminator

Star Trek: Picard

ο CBS προχώρησε στη κυκλοφορία του πρώτου teaser για την επερχόμενη τηλεοπτική σειρά επιστημονικής φαντασίας Star Trek: Picard, που όπως προδίδει και το όνομα της θα επαναφέρει τον Patric Stewart στο ρόλο του Jean-Luc Picard, 25 χρόνια μετά το τέλος του The Next Generation, μιας από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές στην ιστορία του Star Trek. Στο teaser αυτό βλέπουμε τον γερασμένο Picard να εμφανίζεται στο τέλος του trailer ενώ μια φωνή τον ρωτά τους λόγους της αποχώρησης από τον Αστροστόλο.Να θυμίσουμε πως η τελεταια φορά που είδαμε τον Patric Stewart στο ρόλο του Picards ήταν πριν 18 χρόνια στο Star Trek: Nemesis.

Προς το παρόν δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά γνωρίζουμε ότι η σειρά θα αποτελείται από 10 επεισόδια κι αυτό θα γίνει το προσεχές Φθινόπωρο. Το Amazon Prime έχει τα δικαιώματα προβολής της σειράς σε περισσότερες από 200 χώρες στον κόσμο.

Terminator: Dark Fate

Την σκηνοθεσία σε αυτό το νέο επεισόδιο της ταινίας αναλαμβάνει ο Tim Miller, γνωστός από την εξαιρετική δουλειά που έκανε στο Deadpool, ενώ παραγωγός αναλαμβάνει ο James Cameron με τους  Linda Hamilton και Arnold Schwarzenegger να επιστρέφουν για άλλη μια φορά στους ρόλους που καθιέρωσαν το franchise.

Στο σενάριο επιλέχθηκε η εύκολη λύση για να βγουν από την μέση οι κακές ταινίες μετά την δεύτερη ταινία  (Terminator 2: Judgement Day, 1991) που δεν ήταν άλλη από την δημιουργία ενός νέου timeline, που συνεχίζει τα γεγονότα από το τέλος του Judgement Day.

Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Νοεμβρίου του 2019 με πρωταγωνιστές τους Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna και Diego Boneta.