Η Vaja είναι γνωστή για τις ποιοτικές της θήκες για κινητά τηλέφωνα και υπολογιστές της Apple. Τα υλικά που χρησιμοποιεί, κυρίως δέρματα, είναι εξαιρετικής ποιότητας ενώ το design και η ποιότητα κατασκευής εναρμονίζονται πλήρως με την κορυφαία ποιότητα των προιόντων της Apple.

Στο παρόν review θα ασχοληθούμε με την GRIP CORDURA θήκη για iPhone Xr , φτιαγμένη από ύφασμα, η οποία προσφέρει εξαιρετική ομορφιά σε ένα πακέτο που συνδυάζεται με στοιχειώδη προστασία καθώς κι ασφαλές και σταθερό κράτημα.

Η θήκη έρχεται σε 4 πολύ ενδιαφέρουσες χρωματικές παραλλαγές, μπλε, λαδί, κόκκινο και μαύρο, καθιστώντας έτσι την επιλογή του ιδανικού χρώματος για το νέο σας iPhone Xr σχετικά εύκολη υπόθεση.

Σε ότι αφορά το υλικό κατασκευής, η θήκη είναι φτιαγμένη από ένα νάιλον ύφασμα, το Cordura, το οποίο αν κι εξαιρετικής αντοχής δεν είναι αδιάβροχο, ενώ μακροπρόθεσμα δύναται να λεκιάσει. Στο εσωτερικό ηυπάρχει επένδυση από microfiber ύφανση για προστασία του τηλεφώνου σας, ενώο σκελετός της θήκης στο εσωτερικό είναι polycarbonate. Η υφή της θήκης είναι εξαιρετική ενώ προσφέρει και άκρως ικανοποιητικό κράτημα, προστατεύοντας έτσι από ατυχείς πτώσεις.

Τα κουμπιά της έντασης και του power είναι μεταλλικά αλλά δυστυχώς με κακή και σκληρή μη clicky αίσθηση. Το άνοιγμα για το mute  διακόπτη είναι κακά τοποθετημένο και δεν βοηθά στην γρήγορη πρόσβαση σε αυτόν.

Κατά τα άλλα είναι αρκετά χοντρή έτσι ώστε να παρέχει μια στοιχειώδη προστασία στο τηλέφωνο από πτώσεις και να καλύπτει πλήρως την κάμερα του τηλεφώνου, αλλά όχι τόσο χοντρή ώστε να προσθέτει όγκο στο τηλέφωνο και να δυσκολεύει στο κράτημα, ενώ στο κάτω μέρος των ηχείων και της θύρας φόρτισης υπάρχει ένα ενιαίο άνοιγμα για πρόσβαση.

Γενικά η θήκη της vaja είναι μια πραγματικά όμορφη θήκη με minimal αισθητική, προσφέροντας το κάτι διαφορετικό, την υφασμάτινη υφή δηλαδή, κι αν δεν ήταν τόσο κακή η αίσθηση των πλήκτρων, θα μιλούσαμε για μια πραγματικά άριστη θήκη. Αυτό που μένει να διαπιστωθεί μελλοντικά και μετά από αρκετή χρήση, είναι η φθορά της θήκης και το πόσο επηρεπής είναι σε λεκιάσματα. Κατά τα άλλα όμως πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση, και προτείνεται σε όσους αναζητούν κάτι διαφορετικό και premium αλλά δεν θέλουν άλλη μια δερμάτινη θήκη.

Η τιμή της αυτή τη στιγμή είναι στα €39,00 αλλά με τον κωδικό ANGRA παίρνετε άλλο ένα 20% στο checkout. Δυστυχώς τα μεταφορικά είναι αρκετά ακριβά, κοντά στα €15,00 ενώ η θήκη ήρθε οδικώς από Ολλανδία κι έκανε περίπου 2 βδομάδες.

  • Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες μετά από ένα μήνα καθημερινής χρήσης

build quality (ποιότητα κατασκευής)5 / 5
protection (προστασία)3 / 5
grip (κράτημα)5 / 5
buttons (κουμπιά)2 / 5
looks (εμφάνιση)5 / 5
price / value (τιμή / αξία)4 / 5
[/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]