Η Sony έχει πουλήσει πάνω από 500 εκατομμύρια κονσόλες PlayStation όλων τον γενιών τα τελευταία 24 χρόνια από το λανσάρισμα του θρυλικού PlayStation 1 και το γιορτάζει με μια εντυπωσιακή συλλεκτική κονσόλα PS4!

Συγκεκριμένα η Sony ανακοίνωσε πως οι συνολικές της πωλήσεις αγγίζουν τα 525 εκατομμύρια κονσόλες. Η νέα συλλεκτική έκδοση θα αφορά στο PS4 Pro και θα ονομάζεται “500 Million Limited Edition PS4 Pro“, το χρώμα της θα είναι ένα εντυπωσιακό σκούρο ημιδιαφανές μπλε με χρυσές λεπτομέρειες, ενώ θα συνοδεύεται από το αντίστοιχο DualShock 4 controller, PlayStation Camera, vertical stand και mono headset όλα πακεταρισμένα όμορφα σε ένα κουτί αντίστοιχης εικαστικής φιλοσοφίας. Η κονσόλα θα είναι η πρώτη που θα κυκλοφορήσει με σκληρό δίσκο 2 ΤΒ, ενώ παράλληλα θα διατεθεί το DualShock 4 controller σαν stand alone αγορά, καθώς κι ένα wireless headset της σειράς Gold στα ίδια χρώματα.

Η κονσόλα θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη διαθεσιμότητα παγκοσμίως, καθώς μόλις 50.000 μονάδες θα βρουν τον δρόμο προς τα καταστήματα, ενώ η τιμή στις ΗΠΑ θα είναι $500 και θα είναι διαθέσιμο από 24 Αυγούστου.