Μια ενδιαφέρουσα αλλαγή στη δημοφιλή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp έγινε πρόσφατα διαθέσιμη, αν και πέρασε στα ψιλά. Συγκεκριμένα το όριο μέσα στο οποίο μπορεί κανείς να σβήσει ένα απεσταλμένο του μήνυμα (και για τον εαυτό του αλλά και για τον αποδέκτη) αυξήθηκε στην μία ώρα από την αποστολή του μηνύματος.

Σας έχει τύχει είτε να στείλετε κατά λάθος ένα μήνυμα είτε απλά να το μετανιώσετε και να είναι πλέον πολύ αργά; Με την αλλαγή, η οποία έρχεται από την έκδοση 2.18.31 και μετά, το χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο μπορείτε να ανακαλέσετε το μήνυμα αυξήθηκε στη 1 ώρα και 8 λεπτά 16 δευτερόλεπτά (αν σας κάνει εντύπωση το νούμερο, πρόκειται για 2^12 δευτερόλεπτα ΄ή αλλιώς 4.096 δευτερόλεπτα !

 

 

 

 

Προκειμένου να σβήσετε το μήνυμα από όλες τις συσκευές, κάνε tap πάνω στην λίστα συζήτησης και κρατάτε το φούσκα που επιθυμείτε να διαγράψετε. Στην συνέχεια επιλέγετε Διαγραφή, και μετά Διαγραφής για όλους στο popup menu που εμφανίζεται. Το μήνυμα θα διαγραφεί από όλους τους αποδέκτες, αρκεί να τρέχουν την τελευταία έκδοση της εφαρμογής.

Παράλληλα, αν η συσκευή του αποδέκτη είναι σβηστή για 24 ώρες, η διαδικασία ανάκλησης του μηνύματος ακυρώνεται. Επίσης, όταν διαγράψετε το μήνυμα, ο αποδέκτης ενημερώνεται για την διαγραφή αυτή, οπότε καλό είναι να το χρησιμοποιήσετε με σύνεση και να είστε έτοιμοι για να απαντήσετε στο ερώτημα: τι μου έγραφες;