Με αφορμή την χθεσινή Mario Day (10 Μαρτίου) η Google σε συνεργασία με την Nintendo έδωσαν ένα ευχάριστο touch σε όσους χρησιμοποιούν το Google Maps, φέρνοντας τον αγαπημένο μας υδραυλικό στην αγαπημένη μας εφαρμογή χαρτών και πλοήγησης.

Η εμφάνιση του Mario γίνεται μόνο ο χρήστης δηλώσει κάποιο προορισμό, προκειμένου να δει την διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει και εφόσον επιλέξει το εικονίδιο με το ερωτηματικό. Τότε, το τοξάκι με την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει ο χρήστης αντικαταστείτε από τον Mario στο kart του, ενώ την παρουσία τους κάνουν και ήχοι από τα βιντεοπαιχνίδια του γνωστού ήρωα.

Η παρουσία του θα διαρκέσει μια εβδομάδα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως το Mario Kart Tour πρόκειται να γίνει port στις mobile συσκευές μέσα στον επόμενο χρόνο!

Παράλληλα, σε προσφορά βρίσκεται και το εξαιρετικό Mario Run για iOS/Android τιμώντας έτσι την παγκόσμια ημέρα Mario. Συγκεκριμένα η Nintendo έβαλε σε προσφορά -50% το πολύ δημοφιλές Super Mario Run. Εφόσον το αγοράσεις έχεις όλο το παιχνίδι χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Όποιος δεν είναι σίγουρος μπορεί πρώτα να δοκιμάσει τις αρχικές πίστες που είναι δωρεάν και να αποφασίσει. Ο τύπος παιχνιδιού είναι run, δηλαδή δε μπορείς να χειριστείς πότε τρέχει ο Mario, απλά πηδάς τα εμπόδια και μαζεύεις νομίσματα.

https://itunes.apple.com/gr/app/super-mario-run/id1145275343