Βραδιά Super Bowl η χθεσινή, και οι Philadelphia Eagles έκαναν το καθήκον του, και αν και underdog κέρδισαν τους New England Patriots με 41-33. Αυτό που μας ενδιαφέρει όμως, είναι πως συνεχίστηκε η παράδοση, που θέλει σημαντικές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές κυκλοφορίες να προβάλουν σημαντικά trailer στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Ας δούμε λοιπόν παρέα αυτά που ξεχωρίζουν!

Solo: A Star Wars Story

Δεν θέλει ιδιαίτερες συστάσεις. Η Disney έχει κάνει το θαύμα της, και έχει κάνει τις ταινίες Star Wars αγαπημένη ετήσια συνήθεια. Ακολουθούν τα πρώτα πλάνα της stand alone ταινίας με ήρωα τον Han Solo!

Skyscraper

Αν κάποιος έχει το momentum αυτή τη στιγμή στο Hollywood, αυτός είναι ο Dwayne Johnson. Άλλη μια ταινία που τον φέρνει στο επίκεντρο της δράσης μέσα στο 2018 λοιπόν είναι το Skyscraper

Mission: Impossible – Fallout

Τα λόγια εδώ είναι περιττά. Μετά από μερικές κακές εμπορικές δουλειές, τον Tom Cruise το παίζει με ασφάλεια, και επιστρέφει για την 6η ταινία της σειράς.

Jurassic World: Fallen Kingdom

Το δεύτερο αυτό trailer της ταινίας JW:Fallen Kingdom είναι ακόμα πιο σκοτεινό, τρομακτικό και υποσχόμενο από το προηγούμενο. Ετοιμαστείτε για ένα ανελέητο κυνηγητό επιβίωσης από τους δεινοσαύρους του πάρκου

The Cloverfield Paradox

Το . Netflix χτύπησε δυνατά για άλλη μια φορά. Χωρίς κανένα προηγούμενο footage να έχει γίνει πριν γνωστό, το trailer της ταινίας σε σόκαρε τόσο, όσο το γεγονός ότι η ίδια η ταινία θα είναι διαθέσιμη αμέσως μετά το τέλος του αγώνα! Το trailer επιβεβαιώνει πως υπάρχει και σύνδεσμος με το original film του 2008.

Westworld

Η σειρά φαινόμενο που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές το 2016 επιστρέφει επιτέλους μετά από σχεδόν 2 χρόνια. Το φανταστικό πάρκο ‘αναψυχής’ φαίνεται πως κρύβει ακόμα πολλές συγκινήσεις. Είναι τέτοιες οι προσδοκίες από την σειρά, που το ΗΒΟ έσπρωξε πιο πίσω για χάρη του την τελευταία season Game of Thrones.

The Avengers: Infinity War

Last but not least που λένε και στο χωριό μου, η πιο αναμενόμενη ταινία του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel! Έχοντας εισαγάγει όλους τους χαρακτήρες μετά και την ταινία Black Panther, η ταινία το πιάνει από εκεί που το άφησε το τέλος του Thor 3: Ragnarok του 2017. Ετοιμαστείτε για τις καλύτερες σκηνές δράσης που θα έχουμε δει στη σειρά, με full roster! Η Disney είναι ανελέητη μαζί μας, και μας αρέσει!