Η εφαρμογή Spark της Readdle για iOS και macOS δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αλλά για όποιον δεν γνωρίζει πρόκειται για μια από τις καλύτερες προτάσεις εκεί έξω για διαχείριση email.
Στις πιο πρόσφατες εκδόσεις της λοιπόν στις δύο πλατφόρμες πρόσθεσε μερικά ιδιαίτερα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά, τα οποία υπόσχονται να πάνε την παραγωγικότητα ακόμα πιο πέρα. Αρχικά προστέθηκε η δυνατότητα για προγραμματισμένη αποστολή ενός email. Αυτό πρακτικά σημαίνει, πως μπορείτε να συντάξετε ένα email τώρα, και να αποφασίσετε την ακριβή ώρα όπου αυτό θα σταλεί. Επιπλέον προστέθηκε η δυνατότητα για email follow-ups, δηλαδή η προσθήκη υπενθυμίσεων σε emails έτσι ώστε να κάνετε follow up αν δεν έχετε λάβει κάποια απάντηση. Όλα αυτά φιλοξενούνται στην ανανεωμένη οθόνη σύνθεσης email, για ακόμα μεγαλύτερη ευκολία στην πρόσβαση! Τέλος θα βρείτε κι ένα καινούργιο πανέμορφο μαύρο θέμα για την εφαρμογή.
Με το update αυτό η εφαρμογή έρχεται ακόμα πιο κοντά στους χρήστες που χρησιμοποιούν τους λογαριασμούς email τους για επαγγελματικούς σκοπούς, γεμίζοντας έτσι ένα σημαντικό κενό που υπάρχει στο συγκεκριμένο κοινό.

 

[evp_embed_video url=”http://cmd-z.gr/wp-content/uploads/2017/10/48B2F6D6-AD86-4D3B-8AA7-B7BB85BD438B.mp4″] [evp_embed_video url=”http://cmd-z.gr/wp-content/uploads/2017/10/B4B4E63E-7E07-44DA-BD23-3062CC466D93.mov”]