Μια νέα μίνι animated σειρά έρχεται από τους δημιουργούς του τηλεοπτικού Game of Thrones να μας εξιστορήσει την ιστορία του Aegon και πως αυτός μαζί με τις αδερφές του Rhaenys και Visenya κατέκτησαν το Westeros, θεμελίωσαν τα εφτά βασίλεια και μαζί την δυναστεία των Targaryen. Την ιστορία αφηγείται ο αδερφός της Daenerys, Viserys, την φωνή του οποίου χαρίζει ο Harry Lloyd, που τον υποδύθηκε και στον 1ο  κύκλο της σειράς.

 

 

H ιδέα δεν είναι καινούργια, καθώς ξεκίνησε πέρσι, όπου είδαμε τον Ned Stark να γνωρίζει τον Mad King και τα Παιδιά του Δάσους να έρχονται αντιμέτωπα με τους Πρώτους Ανθρώπους, μέσα από την μίνι animated σειρά ‘History and Lore’ που συνόδευε τα DVD του 6ου κύκλου ‘Game of Thrones’.

Η μίνι σειρά ‘Conquest & Rebellion’, θα είναι διαθέσιμη σε όσους προπαραγγείλουν τον 7ο κύκλο σε DVD/Blue ray.

Παράλληλα αξίζει να αναφερθεί πως τα spin-offs που ετοιμάζονται από το HBO βρίσκονται ακόμα σε φάση ανάπτυξης σεναρίου, ενώ δεν είναι ακόμα σίγουρο πόσα και ποια από αυτά θα καταλήξουν τελικά σε παραγωγή, ούτε ποιες ιστορίες θα πραγματεύονται.

Τα γυρίσματα του 8ου και τελευταίου κύκλου του ‘Game of Thrones’ αναμένεται να ξεκινήσουν μέσα στον Οκτώβριο, ενώ έγινε γνωστό πως θα γυριστούν πολλά και διαφορετικά φινάλε ώστε να αποφευχθούν τα spoilers.