Σε λιγότερο από 24 ώρες η Apple θα παρουσιάσει την επόμενη γενιά του iPhone, το οποίο σύμφωνα με όλες τις φήμες θα έρχεται σε τρεις νέες εκδόσεις, μια επετειακή και δύο αναβαθμίσεις των περσινών μοντέλων.

Όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια θα stream-αρει την παρουσίαση ζωντανά, με την αγωνία του κόσμου αφενός στο κατακόρυφο, αλλά και την διαρροή χαρακτηριστικών να έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, αφήνοντας όπως όλα δείχνουν λίγα πράγματα κρυφά.

Όπως κάθε φορά λοιπόν, για να μπορέσει κάποιος να δει την παρουσίαση πρέπει να διαθέτει iOS συσκευή, κάποιο υπολογιστή Mac ή τέλος PC με Windows 10. Πιο συγκεκριμένα:

  • iPhone, iPad, iPod Touch και Mac

Μέσω του Safari αποκλειστικά πηγαίνοντας στην σελίδα του event.

  • Apple TV

Αν έχει 4η γενιά τότε μέσω της εφαρμογής, διαφορετικά σε παλιότερα μοντέλα ένα εικονίδιο Apple Eents θα παρουσιαστεί αυτόματα στην Home screen ( χωρίς να απαιτείται κάποια άλλη ενέργεια από τον χρήστη)

  • Windows PC

Απαιτείται να έχετε Windows 10 και η προβολή να γίνει αποκλειστικά μέσω του Edge.

Για την ακριβή ώρα της παρουσίασης αρκεί να προσθέσετε το keynote στο ημερολόγιο σας, κι αυτό θα σας υπενθυμίσει έγκαιρα να μην χάσετε την πολυαναμενόμενη παρουσίαση στις 20:00 (12/9) ώρα Ελλάδας!