Για άλλη μια χρονιά η Apple φέρνει και στις Ελλάδα τις Bach to School εκπτώσεις για τους Μac υπολογιστές της, που φτάνουν το – 12% για τους φορητούς και -10% για iMac.
Η έκπτωση αφορά σε φοιτητές δημοσιών ή ιδιωτικών ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ κλπ (δεν ισχύει για μαθητές Δημοτικού/Γυμνασίου/Λυκείου) καθώς και σε εκπαιδευτικούς/δασκάλους/καθηγητές οποιασδήποτε βαθμίδας ιδιωτικού ή δημόσιου ΑΕΙ/ΤΕΙ/ΙΕΚ κλπ, ενώ για την αγορά απαιτούνται τα εξής δικαιολογητικά:

• Για Εκπαιδευτικούς: Επιστολή από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό, που να βεβαιώνει την εκπαιδευτική τους ιδιότητα (απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει στη επιστολή, σφραγίδα της σχολής ή του τμήματος & υπογραφή)
• Για Φοιτητές/σπουδαστές: Βεβαίωση σπουδών από τον Εκπαιδευτικό οργανισμό ή φωτοτυπία φοιτητικού πάσο. Στη βεβαίωση σπουδών θα πρέπει να υπάρχει η σφραγίδα του τμήματος.

 

Τέλος να αναφέρουμε, πως η προσφορά ισχύει από 24/8 έως και 31/10, αφορά σε έναν υπολογιστή ανά δικαιούχο (δεν συμμετέχει το MacBook Air MQD32) και ισχύει στο δίκτυο επίσημων μεταπωλητών.

Με τις τιμές των Mac να έχουν φτάσει σε πραγματικά υψηλά επίπεδα, οι εκπτώσεις αυτές είναι πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους, καθώς η πλειοψηφία των καταστημάτων που συμμετέχουν προσφέρουν μέχρι και 48 άτοκες δόσεις.