Το Whatsapp τώρα με Status

/, Guides, iOS, iOS/Το Whatsapp τώρα με Status

Μια νέα προσθήκη έρχεται για την δημοφιλή εφαρμογή επικοινωνίας Whatsapp, η οποία έρχεται πιο κοντά στην social network λογική του ιδιοκτήτη της Facebook, καθώς πλέον επιτρέπει την δημιουργία status για τον κάθε χρήστη χρησιμοποιώντας φωτογραφίες, βίντεο και κείμενο, φέρνοντας το πιο κοντά στα stories του Instagram και Snapchat.

Η εφαρμογή έχει περάσει από διάφορα στάδια, με την πρώτη εκδοχή της να αφορά μόνο σε ανταλλαγή μηνυμάτων, με την ανταλλαγή αρχείων πολυμέσων να ακολουθεί αργότερα, ενώ πλέον είναι δυνατή και η video/ voice κλήση.

To Whatsapp μοιράζεται μερικές συμβουλές για την χρήση της νέας υπηρεσίας status

  • Έχεις έλεγχο στο ποιος θα μπορει να δει τις ενημερώσεις στο status σου: Στις ρυθμίσεις υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξει κανεις ποιος θα βλέπει τις ενημερώσεις. Οι διαθέσιμες 3 επιλογές είναι: ‘οι επαφες μου’, ‘επαφές εκτός από..’ και ΄μόνο με…’

 

 

 

 

  • Μπορείς να δείς ποιος έχει δει το νέο status σου: Επιλέγοντας το εικονίδιο μάτι μετά το status εμφανίζεται μια λίστα με όσους το έχουν δει.
  • Μπορείς να απαντήσεις σε ένα update: όταν δεις το status update μιας επαφής, μπορείς να πατήσεις στο reply και να σχολιάσεις την φωτογραφία, βίντεο ή gif. Όταν πλέον έχεις απαντήσει, το μήνυμα θα σταλεί στο Whatsapp chat μαζί με ένα thumbnail του status update.

Προς το παρόν η δημιουργία statuses είναι διαθέσιμη μόνο στις εφαρμογές για iOS και Android, με την αντίστοιχη webpage εφαρμογή να υποστηρίζει προς το παρόν μόνο την προβολή τους.

Links: iOS

By | 2017-08-22T09:30:08+00:00 August 22nd, 2017|Apps, Guides, iOS, iOS|0 Comments