Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του φετινού WWDC, του ετήσιου συνεδρίου της Apple αφιερωμένο στους developers αλλά και στο software της εταιρίας, το οποίο θα ξεκινήσει στις 5 Ιουνίου στο San Jose και θα διαρκέσει πέντε ημέρες.

Στα πλαίσια του συνεδρίου η Apple θα ανακοινώσει τις επόμενες γενιές όλων των λειτουργικών της macOS, iOS, watchOS και tvOS. Όχι τόσο πιθανή αλλά χωρίς να μπορεί να το αποκλείσει κανείς είναι και η παρουσίαση κάποιου νέου hardware.

Το εισιτήριο για το συνέδριο είναι αντίστοιχο της τιμολογιακής πολιτικής που ακολουθεί η εταιρία και με τις συσκευές της, με την τιμή του να τοποθετείται στα$1.599.

Το λογότυπο του συνεδρίου αναφέρει:

Technology alone is not enough. Technology must intersect with the liberal arts and the humanities, to create new ideas and experiences that push society forward. This summer we bring together thousands of brilliant minds representing many diverse perspectives, passions and talents to help us change the world.

H κεντρική παρουσίαση, στην οποία παραδοσιακά ανακοινώνονται όλες οι μεγάλες κυκλοφορίες της εταιρίας, θα λάβει χώρα το πρωί της 5 Ιουνίου (ώρα ΗΠΑ) και λογικά θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω των γνωστών καναλιών (Safari, Edge, iOS). Για οτιδήποτε νεότερο θα σας ενημερώσουμε.

[Πηγή: https://developer.apple.com/wwdc/]