Η κινηματογραφική παρουσία του Wolverine, ή κατά κόσμο Logan αν και άκρως επιτυχημένη ως προς την ενσάρκωση του αγαπημένου χαρακτήρα της Marvel από τον Hugh Jackman, μέχρι σήμερα δεν είχε καταφέρει να σταθεί επάξια, τουλάχιστον σε ότι αφορά τις δύο πρώτες προσωπικές ταινίες του.

Μετά από σχεδόν 20 χρόνια λοιπόν, και αφού ο εν λόγω χαρακτήρας με τον ίδιο ηθοποιό κατάφερε να κάνει την εμφάνιση του σε όλες  τις ταινίες, που αφορούσαν στην κινηματογραφική μεταφορά των Χ-ΜΕΝ είτε σαν πρωταγωνιστής, είτε με μικρά cameos,  επιστρέφει σε μια ταινία, που όπως ο ίδιος ο πρωταγωνιστής έχει δηλώσει, θα αποτελεί την τελευταία του προσωπική ενσάρκωση στον δημοφιλέστερο μεταλλαγμένο ήρωα της Marvel.

Το trailer και το hype που έχει δημιουργηθεί γύρω από την ταινία μας προϊδεάζει για κάτι πολύ καλό, που θα δώσει (ελπίζουμε) σε αυτό τον κύκλο το τέλος που του αρμόζει. Για τον λόγο αυτό, έχει επιστρατευτεί κι ο Charles Xavier ή Professor X, τον οποίο υποδύεται για άλλη μια φορά -και μάλλον τελευταία επίσης- ο Patrick Stewart!

Η ταινία αναμένεται στις 3/3/2017 ενώ το trailer, που ακολουθεί και που είναι το πρώτο, ντύνεται περίφημα από το Hurt των ΝΙΝ διασκευασμένο μοναδικά από τον Johny Cash.

Απολαύστε το με την ένταση δυνατά!