Το πολυαναμενόμενο event για την παρουσίαση του iPhone 7 ανακοινώθηκε εχθές από την Apple. Θα λάβει χώρα στις 7 Σεπτεμβρίου, ενώ θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live stream με τους γνωστούς τρόπους*.

Η Apple πιστή στην αγαπημένη της συνήθεια να tease-αρει το περιεχόμενο των παρουσιάσεων της, μας δίνει 3 στοιχεία μέσα από το εικαστικό της πρόσκλησης. Το προφανέστερο είναι η σαφής αναφορά στην ημερομηνία της παρουσίασης, η οποία είναι και η ονομασία του επόμενου iPhone(7th), με το υπόλοιπο να είναι το λογότυπο της αλλά out-of-focus σε μαύρο φόντο, προαναγγέλλοντας ίσως ένα νέο (άκρως φημολογούμενο) μαύρο χρώμα στο επόμενο τηλέφωνο της, καθώς και την επίσης φημολογούμενη dual lens camera για το iPhone 7 Plus, η οποία δίνει σαν τεχνολογία την δυνατότητα για επιλεκτικό focus σε διαφορετικά σημεία μιας φωτογραφίας, ακόμα και μετά την λήψη της.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν απλές εικασίες όμως, και η αλήθεια είναι μόλις λίγες ημέρες μακριά. Όποιος επιθυμεί να περάσει το keynote στο ημερολόγιο του, αρκεί να κατεβάζει το .ICS από εδώ.

[Source]

 

*Requirements: Live streaming uses Apple’s HTTP Live Streaming (HLS) technology. HLS requires an iPhone, iPad, or iPod touch with Safari on iOS 7.0 or later, a Mac with Safari 6.0.5 or later on OS X v10.8.5 or later, or a PC with Microsoft Edge on Windows 10. Streaming via Apple TV requires an Apple TV (2nd or 3rd generation) with software 6.2 or later or an Apple TV (4th generation).