Ο μαγικός κόσμος του J.R.R. Tolkien δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Πολλοί τον γνώρισαν και τον αγάπησαν μέσα από τα βιβλία The Hobbit και The Lord Of The Rings, ενώ ακόμα περισσότεροι τον λάτρεψαν μετά τις επιτυχημένες κινηματογραφικές μεταφορές του Peter Jackson.

Τώρα, για πρώτη φορά και οι 6 ταινίες μαζί με διάφορα άλλα καλούδια έρχονται σε μια επικών διαστάσεων συλλεκτική έκδοση, η οποία περιλαμβάνει εκτός από τις αυθεντικές ταινίες, τις extended εκδόσεις τους, καθώς και μια πλειάδα από έξτρα υλικό, όπως behind the scenes, commentaries, easter eggs κλπ σε ένα σύνολο 30 blue ray δίσκων, τα οποία φιλοξενούνται σε μια πανέμορφη συλλεκτική κασετίνα. Μαζί δίνεται και μια εντυπωσιακή σκληρόδετη έκδοση του Red Book Of Westmarch, του βιβλίου που έγραψαν στις ταινίες οι Bilbo και Frodo, μαζί με έξτρα αποκλειστικό εικαστικό.

Η τιμή αυτής της συλλεκτικής απευθύνεται προφανώς σε συλλέκτες, καθώς στο αμερικάνικο Amazon κοστίζει $799,99! Η Μiddle-Εarth Ultimate Collector’s Edition αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου στις ΗΠΑ, ενώ είναι άγνωστο ακόμα αν θα την δούμε και στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.