Το τελευταίο επεισόδιο του 6ου κύκλου της σειράς Game Of Thrones, ήταν το μεγαλύτερο σε διάρκεια επεισόδιο που προβλήθηκε ποτέ (69 λεπτά), καθώς και το πιο δημοφιλές, καθώς σύμφωνα με τα νούμερα που ανακοίνωσε το ΗΒΟ, το είδα συνολικά 8,9 εκατ. τηλεθεατές, την στιγμή που το αμέσως προηγούμενο, ήταν το φινάλε του 5ου κύκλου με 8,1 εκατ.

Καθ΄ ολη τη διάρκεια του 6ου κύκλου, οι νόμιμες προβολές άγγιξαν  τα 23 εκατ. ανά βδομάδα, ένα νούμερο που στην πραγματικότητα είναι εντυπωσιακά πολλαπλάσιο, αν αναλογιστούμε ότι πρόκειται για την πιο “πειρατική” σειρά στον κόσμο.

Παράλληλα έγινε γνωστό από τους δημιουργούς της σειράς, πως αν και η σειρά οδεύει προς το τέλος της, αναμένεται να δημιουργηθούν 13 ώρες υλικού ακόμα, πιθανώς διαιρεμένες σε 2 κύκλους για τα επόμενα 2 χρόνια. H αρχική πρόβλεψη των δημιουργών έκανε λόγω για 70-75 ώρες στο σύνολο της.

Το τελευταίο επεισόδιο, εκτός από τις διθυραμβικές κριτικές που απέσπασε σαν σύνολο, διαθέτει και ένα αριστουργηματικό soundtrack, που ταίριαξε εντυπωσιακά με την κλιμάκωση των γεγονότων. Απολαύστε το εδώ

 

[Πηγή]

credits to NF