Οι φήμες επαληθεύθηκαν. Η Apple ανακοίνωσε πριν λίγες ώρες το επόμενο της keynote, το οποίο θα λάβει χώρα στις 21 Μαρτίου.

Στο event η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το νέο της τηλέφωνο, το οποίο σύμφωνα με τις φήμες θα είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση της 4ιντσης συσκευής της (μέχρι τώρα σε παραγωγή είναι το iphone 5S). Δεν είναι ακόμα σαφές το αν θα ακολουθήσει το παλιό formfactor, αλλά το πιθανότερο είναι πως θα έχουμε ένα refresh τόσο στο εσωτερικό του, φέρνοντας το κοντά στις συσκευές του 2015-6, όσο και στο design, με το ipod touch να δείχνει το δρόμο. Flagship τεχνολογίες όπως το 3d touch ή ότι άλλο δούμε στο επερχόμενο iphone 7 μάλλον δεν θα μεταφερθούν. Παράλληλα εικάζεται πως θα ανακοινωθεί και το νέο iPad 9.7 ιντσών το οποίο θα φλερτάρει ανάμεσα σε iPad Air 3 και iPad Pro 9.7, με πιθανή χρήση του νέου connector για smart keyboard-case αλλά και stereo ηχεία.

To keynote θα μεταδοθεί ζωντανά για άλλη μια φορά από την Apple, σε όσους έχουν iOS 7.0 και μεταγενέστερο, Mac OS 10.8.5 (safari 6.0.5) ή νεότερο, windows 10 PC (edge) και τέλος Apple TV (2ης-3ης  γενιάς με OS 6.2 ή νεότερο, ή 4ης γενιάς). Για να γίνει απευθείας προσθήκη του event στο ημερολόγιο σας κάντε κλικ εδώ.

[Πηγή]