Μια νέα συλλεκτική του PS4 ανακοίνωσε η Sony για να συνοδεύσει την επικείμενη κυκλοφορία του πιο αναμενόμενου τίτλου της για το 2016, του Uncharted 4.

H κονσόλα της συλλεκτικής θα είναι σε χρώμα γκρι-μπλε, με τον Nathan Drake να φιγουράρει στο σώμα της, και τα λογότυπα του Playstation και του Uncharted σε χρυσό χρώμα. Παράλληλα θα φοράει δίσκο 500 GB, και θα συνοδεύεται από ένα χειριστήριο ιδίου εικαστικού και χρωματικών επιλογών, καθώς και ένα φυσικό αντίγραφο του Uncharted 4: A Thief’s End. Για όσους προπαραγγείλουν την συλλεκτική, θα λάβουν επιπλέον DLC περιεχόμενο που θα αφορά και  στο multiplayer του τίτλου, και συγκεκριμένα τα εξής αντικείμενα:

  1. Drake’s Fortune Outfit
  2. Golden Weapon Skin
  3. Uncharted Points (multiplayer)

Τέλος θα κυκλοφορήσει μια αντίστοιχη συλλεκτική έκδοση και του ασύρματου wireless headset της Sony, με ένα custom audio mode να παρέχεται ειδικά για το εν λόγω headset μέσω του companion app της Naughty Dog.

Οι τιμές που ανακοινώθηκαν στις ΗΠΑ είναι $399.99 για την κονσόλα, $64.99 για το χειριστήριο σαν stand alone και $99.99 για το headset, ενώ η προπαραγγελίες ξεκινάνε από σήμερα.

UPDATE: Η Ευρωπαική έκδοση του bundle θα περιέχει κονσόλα 1 ΤΒ!