Όπως είναι λίγο πολύ γνωστό η lenovo εξαγόρασε την Motorola το 2014 από την Google, όμως μέχρι και σήμερα τα smartphones της δεύτερης κυκλοφορύσαν με το λογότυπο της, όπως πάντα.

Όπως ανακοινώθηκε στα πλαίσια της φετινής CES, η Lenovo προχωράσει σε rebrand με το νέο όνομα Μoto για τα high-end προιόντα της και Vibe για τις budget συσκευές. To κλασσικό λογότυπο Μ θα παραμείνει, με τον διακριτικό τίτλο “Moto by lenovo” να το συνοδεύει.

Η Motorola υπήρξε μια από του διασημότερους κατασλευαστές κινητών τηλεφώνων, με μια άποψη και φιλοσοφία για την σχεδίαση των συσκευών της, που κάποτε έθετε τα στάνταρντ και αποτελούσε πηγή έμπνευσης για τους ανταγωνιστέςτης. Δυστυχώς η συνέχεια της δεν ήταν ανάλογη στο πέρασμα στην εποχή των smartphones, όπου δεν κατάφερε να ακολουθήσει τα trends της εποχής παρά μόνο όταν ήταν πλέον αργά. Αρχικά εξαγοράστηκε από την Google το 2012, δημιουργώντας μεγάλες προσδοκίες εκ νέου, οι οποίες όμως δεν επαληθεύθηκαν, και έτσι η εταιρία οδηγήθηκε στην εκ νέου εξαγορά της από τον κινέζο γίγαντα lenovo το 2014.

motorola-startac-75-1-500x500