Σήμερα τα ξημερώματα ήταν η παγκόσμια πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου Star Wars! Η ταινία κυκλοφορεί στις περισσότερες αίθουσες του κόσμου στις 18 Δεκεμβρίου, με την Ελλάδα να ακολουθεί στις 24.. Για όσους λοιπόν θέλουν να αποφύγουν spoilers, τα οποία έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο, η λύση είναι είτε να μην ξαναμπείτε στο ιντερνετ μέχρι να δείτε την ταινία, πράγμα δύσκολο, είτε να κάνετε εγκατάσταση το Force Block, ένα νέο add on για τον Chrome, το οποίο υπόσχεται να μπλοκάρει κάθε spoiler, που πάει Σας κλέψει την μαγεία!
Η οθόνη γεμίζει με  φράσεις από τον κόσμο της ταινίας, αλλά αν παρ’ όλα αυτά θέλετε να προχωρήσετε, μπορείτε να τις παρακάμψετε.
Το ιδιαίτερα χρήσιμο add on μπορείτε να το κατεβάσετε από εδω.

Προσοχή όμως, μην του έχετε τυφλή εμπιστοσύνη, εκτός και αν δεν σας απασχολεί να γίνεται εθελοντές debugging! Πίσβ από την εφαρμογή λειτουργεί ένας απλός αλγόριθμος, που σαρρώνει το περιεχόμενο της κάθε σελίδας, και με βάση μια λίστα λέξεων κόβει την πρόσβαση. Για να το δοκιμάσετε, κάντε το εγκατάσταση και στη συνέχεια ξαναδορτώστε την παρούσα σελίδα.. Θα δείτε πως θα σας την μπλοκάρει, μόνο και μόνο από την αναφορά μας στο Star Wars.. Ακόμα κι έτσι όμως, προσθέτει άλλη μια ευχάριστη νότα στην διαδικασία αναμονής της ταινίας!