Η LG ανακοίνωσε ένα νέο μοντέλο smartphone, το οποίο είναι αρκετά ιδιαίτερο και πειραματικό. Η ιδιαιτερότητα του νέου V10 είναι η δεύτερη οθόνη, που περιλαμβάνει, και η οποία βρίσκεται επάνω από την κύρια οθόνη, δίπλα στην εμπρόσθια κάμερα.
Η ύπαρξη της δεύτερης οθόνης σε επίπεδο λειτουργικότητας θυμίζει την κυρτή οθόνη των Samsung Edge μοντέλων. Προσφέρει στον χρήστη μια πληθώρα από επιλογές, όπως δευτερεύοντα μενού, ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα κοκ.
Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του, περιλαμβάνει επίσης εμπρόσθια διπλή κάμερα, με την οποία ο χρήστης μπορεί να τραβήξει selfies σε γωνίες 80 ή 120 μοίρες. Επίσης, μέσω μιας τεχνολογίας που ακούει στο όνομα Multi-View Recording, ενεργοποιεί και κάνει χρήση ταυτόχρονα από όλες τις κάμερες του τηλεφώνου, για ταυτόχρονη λήψη υπό διαφορετικές γωνίες.
Το αν θα πετύχει αυτή η ιδέα της LG θα το δείξει η ιστορία, αλλά θα εξαρτηθεί και από την τιμή του, η οποία για την ώρα (μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας) δεν έχει ανακοινωθεί. Η εταιρία μας έχει συνηθίσει πλέον σε καινοτόμες ιδέες, μετά και το LG Flex 1 και 2, αλλά και το ιδιαίτερο power button της, και δείχνει πως πιστεύει σε αυτές και τις υποστηρίζει.
Αναλυτικά τα χαρακτηριστικά του:
Χαρακτηριστικά | |
---|---|
CPU | 64bit hexa-core Qualcomm Snapdragon 808 |
Οθόνη | 5.7” QHD IPS Quantum (2560 x 1440, 513ppi)
+ 2.1” IPS Quantum (160 x 1040, 513ppi) |
RAM | 4GB DDR3 |
Storage | 64GB |
Camera | Πίσω κάμερα 16MP f/1.8 με O.I.S. 2.0, Εμπρόσθια κάμερα 5MP |
Διασύνδεση | WiFi 802.11ac, Bluetooth 4.1, NFC, 4G LTE |
OS | Android 5.1.1 Lollipop |
Μπαταρία | 3000mAh (αποσπώμενη) |
Διαστάσεις | 159.6 x 79.3 x 8.6mm, 192 gr |