Ενεργοποίηση ad-blockers σε Safari [iOS]

///Ενεργοποίηση ad-blockers σε Safari [iOS]

Με την έλευση του iOS 9 η Apple έδωσε την δυνατότητα στους χρήστες να μπλοκάρουν τις διαφημίσεις από τα διάφορα sites στον Safari, με την χρήση add on εφαρμογών. Μέχρι τώρα παρόμοια λειτουργία μπορούσε να βρει κανείς μόνο μέσω εναλλακτικών browsers, όπως ο Ad Block Browser.

Πλέον αντίστοιχες εφαρμογές αρχίζουν σιγά σιγά να κάνουν την εμφάνιση τους στο App Store, επιτρέποντας έτσι την διατήρηση όλων των λειτουργιών του Safari, παράλληλα με την νέα αυτή δυνατότητα.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε μια δωρεάν εφαρμογή, και πως να την ενεργοποιήσετε.

Πρόκειται για την Adamant, που προσφέρει μια βασική λειτουργιότητα στην δωρεάν του έκδοση, ενώ στην επί πληρωμή παρέχει μελλοντικά updates στις λίστες με το προς μπλοκάρισμα περιεχόμενο.

Αφού κάνετε εγκατάσταση την εφαρμογή, πηγαίνετε στις ρυθμίσεις, και συγκεκριμένα στο Safari.

IMG_0093

 

Στη συνέχεια επιλέγουμε το Content Blockers

IMG_0094

και αμέσως μετά ενεργοποιούμε το Adamant και.. αυτό!

IMG_0095

 

 

By | 2015-09-20T23:43:34+00:00 September 20th, 2015|Guides, iOS|2 Comments
  • ….και πως θα διασφαλίσουμε το έσοδο απο τις διαφημίσεις, αν τις μπλοκάρουμε;!

    • Φιλε γιωργο εχεις δικιο σε αυτο που λες. Κι εμεις ιοως βλεπεις κανουμε χρηση του Google ads. Όμως οφειλουμε να παρουσιαζουμε την επικαιροτητα, οπως καταγραφεται, και να ενημερωνουμε τον κοσμο αντικειμενικά για τις επιλογες του. Τωρα ειναι στην διακριτικη ευχέρεια του καθενός αν θα αποφασίσει να στηρίξει με τον τρόπο του την προσπάθεια του καθε site.