Μια νέα υπηρεσία λάνσαρε η μεγαλύτερη υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων online, το Paypal.

Η νέα υπηρεσία ονομάζεται PayPal.me και η αποστολή χρημάτων γίνεται με άμεσο τρόπο από χρήστη σε χρήστη, με την προϋπόθεση  να γνωρίζει ο αποστολέας το προσωπικό URL του παραλήπτη (της λογικής: paypal.me/commandz).

Ο παραλήπτης μπορεί να ορίσει μάλιστα συγκεκριμένο ποσό, το οποίο θα ζητήσει από τον αποστολέα προσθέτοντας το στο τέλος του URL, δηλαδή για παράδειγμα paypal.me/commandz/50.

H μεγάλη σημασία της παραπάνω υπηρεσίας είναι ότι η διαδικασία είναι γρήγορη, καθώς  ο χρήστης θα γράφει τη διεύθυνση του άμεσα σε όλες τις υπηρεσίες messaging, χωρίς δηλαδή να απαιτείται login στο PayPal. ενώ  για συναλλαγές εντός της ίδιας χώρας δεν θα υπάρχει προμήθεια.

Η υπηρεσία προς το παρόν υποστηρίζεται σε ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, Ρωσία, Σουηδία, Αυστραλία, Καναδά, Τουρκία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πολωνία, Βέλγιο, Νορβηγία, Δανία, Ολλανδία, Αυστρία και Ελβετία.

Στην Ελλάδα του 2015 και των capital controls δυστυχώς δεν θα μπορούμε ακόμα να κάνουμε χρήση της υπηρεσίας αυτής, ελπίζουμε όχι για πολύ ακόμα (διπλής ανάγνωσης).

 

Link: https://www.paypal.me