Το Walking Dead αποτελεί μια απο τις καλύτερες και πιο αγαπημενες σειρές του κοινούτα τελευραια χρονια, ενώ αποτελεί και αγαπημένη σειρά του command z.
Κάθε είδηση που αφορά στη σειρά λοιπον, δεν γίνεται να μην αφήσει τους φίλους ασυγκίνητους.
Το τηλεοπτικό κανάλι AMC λοιπόν, μετά το spin off της σειράς Fear the Walking Dead, ανακοίνωσε αλλη μια σειρά απο σπέσιαλ επεισόδια, τα οποία αναμένεται να είναι διάρκειας μισής ώρας, και θα προβάλλονται παράλληλα με τον 6ο κύκλο της σειράς.
Στο πρώτο, το οποίο είναι και το μοναδικό που έχει ανακοινωθεί, βλέπουμε την εξέλιξη μιας πτήσης, όταν στον αέρα κάνουν την εμφάνισή τους τα αγαπημένα μας ζόμπι.
Χωρίς να είναι κάτι περισσότερο γνωστό, αναμένεται να υπάρξει ένας χαρακτήρας(ο μοναδικός;) που θα σωθεί, και ο οποίος θα κάνει την εμφάνιση του στον δεύτερο κύκλο του Fear. Αν και οι παραγωγοί αρχικά ειχαν αποκλείσει ένα cross over των σειρών, φαίνεται πως αυτό δεν αποτελεί και τόσο ταμπού τελικά. Σίγουρα αποτελεί έναν κρυφό άσσο στα χέρια της παραγωγής, για την περίπτωση που μια σειρά αρχίσει να κάνει κοιλιά, και να μην αποσπά διθυραμβικές ή έστω θετικές κριτικές.