Η Apple ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα αντικατάστασης, που αφορά στα iPhone 6 plus και συγκεκριμένα την κάμερα στο πίσω μέρος. Σύμφωνα με την ίδια την εταιρία, το default εξάρτημα επηρεάζει μια μικρή μερίδα χρηστών, με αγορές που αφορούν το διάστημα Σεπτεμβρίου του 2014 έως και Ιανουάριο του 2015. Το πρόβλημα συνιστάται στην λήψη θαμπών φωτογραφιών και βίντεο.

Αν κάποιος χρήστης αντιμετωπίζει το παραπάνω πρόβλημα, πρέπει να επισκεφτεί την συγκεκριμένη ιστοσελίδα, και έπειτα κάνοντας την διαδικασία διασταύρωσης με τον σειριακό του αριθμό, θα δει αν δικαιούται την δωρεάν επισκευή. Στην περίπτωση που είναι μέσα στους δικαιούχους, καλείται να επισκευτεί κάποιο επίσημο σέρβις για την επιδιόρθωση.

[Update] Η διαδικασία έχει ως εξής : εφόσον είστε στο πρόγραμμα αντικατάστασης, πηγαίνετε στο  σερβις, γίνεται επί τόπου δοκιμή της κάμερας σε ένα μοτίβο που έχει στείλει η Apple, και αν δεν περάσει η συσκευή το τεστ, γίνεται αντικατάσταση της κάμερας ( και όχι της συσκευής. Τηλέφωνο επικοινωνίας με infoquest 211 999 1260.